Om os | Compaction

Om os

COMPACTION - specialist i autospejle 

Compaction har igennem snart 60 år specialiseret sig i spejle og tilbehør til de fleste typer køretøjer. Siden starten i 1962 har virksomheden tilbudt spejle og tilbehør - de seneste år med særlig fokus på busser, vare- og lastbiler, traktorer og entreprenørmaskiner samt caravan. Compaction har således i mange år haft adgang til et stort og bredt program af OE-spejle direkte fra de førende producenter.

Sidenhen er sortimentet blevet udvidet med et bredt lygtesortiment med mange af de mest populære lygter på markedet. Også her med fokus på den gode kvalitet.

Fra Compactions centrallager i Snoghøj ved Fredericia ekspederes ordrer til hele landet. Ordrer ekspederes normalt samme dag de er modtaget. 

Øvrige produkter 

Ud over autospejle dækker Compactions sortiment en række nicheprodukter, herunder hjulkapsler, vindafvisere, fælglåse, isskrabere, advarselslygter, arbejdslygter, lastvogns- og trailerlygter, kamerasystemer, installationsmateriel m.v. 

Salg både i og udenfor Danmark 

Igennem den know-how, der gennem årene er oparbejdet, har Compactions sortiment også vakt interesse på eksportmarkedet, hvortil ca. 20% af omsætningen går. Indenlands foregår det meste af salget gennem grossister, som i vidt omfang lagerfører et bredt udsnit af sortimentet. 

NYHED

Fra 1. april 2022 er Compaction fusioneret med FDParts, som er markedsledende på sine områder og tilbyder forskellige tekniske løsninger og produkter primært til transportbranchen.

FDParts A/S er national distributør af takografer, værkstedsudstyr, tilbehør og ydelser forbundet med køre- hviletid fra Continental VDOs produktprogram. I afdelingen for Lys & lyd samarbejder de med nogle af verdens førende producenter på området.

FDParts A/S har i dag 5 produktområder; VDO (fartskriver), Flådestyring, Advarsels- & udrykningslys samt Værktøj og Elektrisk udrustning fra markedets førende leverandører. Se FDParts udvalg af produkter HER.

Tilsammen bliver vi med den fremtidige konstellation en endnu stærkere organisation, som er det helt rigtige for begge virksomheder. Det har været afgørende, at det fremtidige set-up fortsætter med samme ildhu som hidtil, for at levere den rette løsning og rådgivning i høj kvalitet til vores kunder. De to virksomheder har haft de samme værdier og har fokus på høj kundetilfredshed.

Vi er her for at hjælpe

Historien

100% dansk-ejet selskab, som igennem mere end 50 år har specialiseret sig i spejle til køretøjer og i dag tilbyder en række tilbehør til biler. 

Vi tilbyder

Produkterne er i OE-kvalitet, hvilket betyder det enten er samme fabrikat som anvendt i bilproduktionen eller en tilsvarende kvalitet.  

Vores arbejder

Gennem den know-how, vi har oparbejdet gennem årene og det produktsortiment vi har, også en betydelig eksport.

Om Compaction

Vi er fra 1. april 2022 blevet en del af FDParts https://shop.fdparts.dk/.som i mange år har solgt takografer, flådestyring, advarsels- & udrykningslys, værktøj og elektrisk udrustning.

Compaction er specialiseret i spejle og tilbehør til de fleste typer køretøjer, men med særlig fokus på busser, vare- og lastbiler, traktorer og entreprenørmaskiner samt caravans, samt et bredt lygtesortiment.

FDParts
Midtager 26B
2605 Brøndby

CVR: 34882436

Salgs- og leveringsbetingelser >>

Læs mere >>
 

Hovedkontor

  • Midtager 26B, 2605 Brøndby
  • (+45) 69 144 700

Lager for Compaction varer

  • Vognmagervej 1, 7000 Fredericia
  • (+45) 75 944 222

Lad os høre fra dig