Om os | Compaction

Om os

COMPACTION - specialist i autospejle 

Compaction er et 100% dansk-ejet selskab, som igennem mere end 50 år har specialiseret sig i spejle til de fleste typer køretøjer. Virksomheden har siden starten i begyndelsen af 1960'erne primært satset på stor ekspertise indenfor autospejle som den dominerende produktgruppe ud fra devisen "skomager bliv ved din læst". Således giver Compaction adgang til Europas vel nok bredeste program indenfor autospejle. 

Det tilstræbes i videst muligt omfang, at produkterne er i OE-kvalitet, altså enten samme fabrikat som anvendt i bilproduktionen eller tilsvarende kvalitet. Fra Compactions centrallager i Snoghøj ved Fredericia ekspederes ordrer til hele landet. Ordrer ekspederes normalt samme dag de er modtaget. 

Øvrige produkter 

Ud over autospejle dækker Compactions sortiment en række nicheprodukter, herunder hjulkapsler, vindafvisere, fælglåse, isskrabere, advarselslygter, arbejdslygter, lastvogns- og trailerlygter, kamerasystemer, installationsmateriel m.v. 

Salg både i og udenfor Danmark 

Igennem den know-how, der gennem årene er oparbejdet, har Compactions sortiment også vakt interesse på eksportmarkedet, hvortil ca. 20% af omsætningen går. Indenlands foregår det meste af salget gennem grossister, som i vidt omfang lagerfører et bredt udsnit af sortimentet. 

Vi er her for at hjælpe

Historien

100% dansk-ejet selskab, som igennem mere end 50 år har specialiseret sig i spejle til køretøjer og i dag tilbyder en række tilbehør til biler. 

Vi tilbyder

Produkterne er i OE-kvalitet, hvilket betyder det enten er samme fabrikat som anvendt i bilproduktionen eller en tilsvarende kvalitet.  

Vores arbejder

Gennem den know-how, vi har oparbejdet gennem årene og det produktsortiment vi har, også en betydelig eksport.

Om Compaction

Vi sælger lygter, spejle og andet tilbehør til personbiler, vare- og lastvogne. 

CVR: 17612441

Salgs- og leveringsbetingelser >>

Læs mere >>
 

Hovedkontor

Centrallager

  • Vognmagervej 1, 7000 Fredericia
  • (+45) 7594 4222

Lad os høre fra dig