Forsendelse og returnering | Compaction

Forsendelse og returnering

Kun Business to Business.

Vores online bestilling er ren "B2B". Derfor er der adgangsbeskyttelse på bestillingsmodulet. Der kan ikke betales på nettet og der sælges ikke direkte til private.

Vi fremsender varer med GLS. Fragtomkostninger påhviler modtageren. Der er ikke nogen gebyrer som f.eks. fakturerings- eller ekspeditionsgebyr. Ved større forsendelser sendes på palle. 

Vi leverer din ordre hurtigst muligt. Alle ordrer modtaget inden kl. 15.00 vil normalt blive afsendt samme dag. Ordrer der sendes internationalt vil normalt blive leveret 3-4 dage efter afsendelsen.

Levering sker ab hovedlager i Snoghøj ved Fredericia. Forsendelse sker med lige dele hensyn til omkostninger og hurtig levering. Eventuelle reklamationer over mangler eller andre fejl skal, som en forudsætning for godkendelse, ske omgående og senest 8 dage efter modtagelsen. Fejlvarer kan enten returneres direkte til Snoghøj for kreditering/ombytning eller tilbageleveres ved førstkommende besøg af vor salgskonsulent. 

Hvis de bestilte varer ikke er på lager, vil disse blive sat i restordre til levering snarest muligt. Du vil i så fald blive kontaktet med mulighed for at slette ordren i stedet for at afvente varens hjemkomst.

Varer tages kun retur efter forudgående aftale, og det betinges, at der er tale om kurante varer i ubeskadiget stand og emballage. Returnering skal altid ske franko og forudsætter reference til leveringsfaktura. Vi forbeholder os ret til at foretage et fradrag på 10% for varer leveret indenfor de første 14 dage og herefter med fradrag fra 20-­50%, alt efter periodens længde. Realisationsnumre og udgåede numre tages ikke retur, og det samme gælder sæsonvarer udenfor sæsonen samt skaffevarer. Evt. fejl-leverancer krediteres selvsagt uden fradrag. 

Returadresse :
Compaction A/S
Vognmagervej 1
7000 Fredericia

Om Compaction

Vi er fra 1. april 2022 blevet en del af FDParts https://shop.fdparts.dk/.som i mange år har solgt takografer, flådestyring, advarsels- & udrykningslys, værktøj og elektrisk udrustning.

Compaction er specialiseret i spejle og tilbehør til de fleste typer køretøjer, men med særlig fokus på busser, vare- og lastbiler, traktorer og entreprenørmaskiner samt caravans, samt et bredt lygtesortiment.

FDParts
Midtager 26B
2605 Brøndby

CVR: 34882436

Salgs- og leveringsbetingelser >>

Læs mere >>
 

Hovedkontor

  • Midtager 26B, 2605 Brøndby
  • (+45) 69 144 700

Lager for Compaction varer

  • Vognmagervej 1, 7000 Fredericia
  • (+45) 75 944 222

Lad os høre fra dig