Salgs- og leveringsbetingelser | Compaction

Salgs- og leveringsbetingelser

LEVERING 

Levering sker normalt ab hovedlager i Snoghøj ved Fredericia. Forsendelse sker med lige dele hensyn til omkostninger og hurtig levering. Eventuelle reklamationer over mangler eller andre fejl skal, som en forudsætning for godkendelse, ske omgående og senest 8 dage efter modtagelsen. Fejlvarer kan enten returneres direkte til Snoghøj for kreditering/ombytning eller tilbageleveres ved førstkommende besøg af vor salgskonsulent. 

GARANTI OG REKLAMATIONER 

Alle varer leveret af Compaction indenfor 12 måneder omfattes af en kvalitetsgaranti, der dækker fejl i materialer og forarbejdning, men dækker ikke skader, som er opstået ved misbrug, urimelig belastning eller påvirkning ud over det normale, ligesom udgifter til dækning af arbejdsløn, driftstab etc. heller ikke er omfattet af garantien. Varer behæftet med fejl ombyttes eller istandsættes ved franko indsendelse. 

RETURNERING 

Varer tages kun retur efter forudgående aftale, og det betinges, at der er tale om kurante varer i ubeskadiget stand og emballage. Returnering skal altid ske franko og forudsætter reference til leveringsfaktura. Vi forbeholder os ret til at foretage et fradrag på 10% for varer leveret indenfor de første 14 dage og herefter med fradrag fra 20-­50%, alt efter periodens længde. Realisationsnumre og udgåede numre tages ikke retur, og det samme gælder sæsonvarer udenfor sæsonen samt skaffevarer. Evt. fejl-leverancer krediteres selvsagt uden fradrag. 

Returadresse :
Compaction A/S
Vognmagervej 1
7000 Fredericia

FORBEHOLD 

Compaction tager forbehold for fejl og mangler i kataloget. Compaction påtager sig ikke noget ansvar for, at det leverede er egnet til købers påtænkte formål. Det er således købers ansvar at efterprøve om et produkt passer til det tiltænkte formål inden produktet evt. videreforarbejdes. 

Om Compaction

Vi sælger lygter, spejle og andet tilbehør til personbiler, vare- og lastvogne. 

CVR: 17612441

Salgs- og leveringsbetingelser >>

Læs mere >>
 

Hovedkontor

Centrallager

  • Vognmagervej 1, 7000 Fredericia
  • (+45) 7594 4222

Lad os høre fra dig